Sunday, 31 July 2011

Birthday Mak Part 2 & BBQ

Sabtu yg lalu, kami adik beradik decide nk bt majlis harijadi mak. Disebabkn memasing sibok masa date besday mak yg jatuh pd hari Rabu, so weekend je la masa yg ada utk kami berkumpul 1 famili. Plan punya plan, tetiba last minit kena ubah. On d Friday nite, my mom dpt kol dr pakcik sy dan dia menjemput kami sekeluarga ke rumahnya coz ada makan2/bbq :-) So kami ni pun menghangkut segala mknn utk majlis mak utk dbawa ke sana. Lg meriah lar kan...


  
Mlm tu ramai yg dtg...selain dr anak2, menantu dan cucu mak, pakcik sy dr Tmn Nirwana (Pak Sujak n famili), makcik dr Pandan Jaya (Mak Not & famili) pun join skali.   

doa sempena nk nyambut Bulan Ramadhan & doa mkn skali
acara memotong kek ;-)
jom makan....
durian pun adaaaaa...
Skrg nk share skit gamba2...

Mika & abg Taqris
wit abg Afif
Abg Yus (ma 1st bro) & Kak Ina (ma sis)
antara present2 mak
Mlm tu, mmg best & kenyang sgt...Thanks to Abg Yus, Kak Ina, Abg Ady n Taufik coz sudi meluangkn masa n menantu2 serta buah hati mak sape lg kalo bkn cucu2 nya :-) selain makcik pakcik sy yg turut join dlm majlis tu... TERIMA KASIH BYK2.

No comments:

Post a Comment