Saturday, 25 February 2012

Birthday Meka' With Family In Law

Kring..Kring..sekali mak mertua kol lar..Conversation pd 29hb 1/2012 - Ahad pagi..

Mama : Manja free tak ptg ni?? nak ajak dtg umah. mama ada bt mkn2 + nk celebrate besday Mika skali

Me      : ok :)

Tp dlm pd ok2 tuh, kepala dok pening gak coz tkde preparation pape pon nk sambut besday anak aku nih..last minit call kan :( So ptg tu decide beli kek sebijik... Pilihanku biasalah di Pistachio Bakery, Ampang..



Hahhh...tekezut gak rupa2nya ada lg sebijik kek yg MakLong aka SIL beli. Thanks :)

#cer tgk kemeja yg dpakainya..tertera nombo???#
thanks Izma..beli jauh nun terbang dr Bandung..




Rasa terkilan gak sbb tk sempat nk prepare pape2..ngan goodies nyer takde..kek kecik semata2..tp happening sgt coz dpt berkumpul dgn Atok n Nanny sekeluarga :) Terima kasih byk2 btkn party utk anak laki den nih.


v
v
v



........................................... imbau sekejap kenangan masa Meka' 1 year wit FIL :)










BurgerKing blkg umah

26hb Januari 2012..genap umurnya 2 thn...that day mmg aku n hubby tak sempat nk celebrate besday dia coz en.suami yg kejenya slalu hbs lewat mlm..so, lbh kurang 11pm, si walidnya smp umah, trus diajak nya lepak2 at Burger King blkg umah...haah, mcm dekat je kan..siyes dekat sgt..drive juz 5 to 10 minutes from home..






Yang bestnya dibuka 24hours n ada drive thru gak...
So, kalo aku nk sgt mkn Burger King, tk payah susah2 nk p KLCC or kt Masjid Jamek tu...blkg umah pun ado. BURGER KING @ MRR2 AMPANG-PETRONAS :)